TILLHET – gjort för särskild undervisningsgrupp och särskola

MELO
Målgrupp: Särskild undervisningsgrupp och särskola
Salong: Stora scen

Rekommendation: En helt fantastisk upplevelse av total närvaro i musik, rum, dans, ljus som jag unnar varenda barn få uppleva i särskolan. Om paradiset finns så är det kanske så här. Detta är med omsorg gjort speciellt för er! Tack MELO.

Tillhet är en blandning av en dansföreställning, konsert och rumslig konstupplevelse som riktar sig till grundsärskolan årkurs 7-9 men kan även i mån av plats vara för årkurs 4-6.

Publiken sitter på rörliga podier som flyttas runt i rummet under föreställningens gång. Tillhet är ett påhittat ord som handlar om tillståndet att befinna sig i relation, att vara och bli till. I tillhet.

MELO är ett kollektiv av personer med bakgrund inom musik, dans, konst och arkitektur. Sedan starten 2005 har MELO skapat en brokig samling sceniska verk, musik, ljudkoreografi/-arkitektur, konstutställningar och verk för barn. De senaste åren har arbetet alltmer fokuserat på barn och unga med särskilda behov och gruppen har genom flera års utforskande och görande hittat förhållningssätt att arbeta med normbrytande funktionalitet, bland annat genom den interaktiva föreställningen Spåra (2012), Tillhet (2016) samt workshops för målgrupperna.

Vi blir som atomer i en oändlighet, allt hör samman, ögonblicket är nu. Det är vackert och rofyllt med tillhet. Vi behöver det.” Anna Ångström, SvD

Längd ca 60 minuter

Rörelse, musik & rum: MELO – Andrea Fantuzzi, Ola Hjelmberg, Anders Jacobson, Isa-Maria Kvensler, Melina
Mastrotanasi, Josef Palm, Sara Soumah, Textildesign: Dagmara Stephan, Ljus och video: David Liver, Praktikanter:
Anna Fischler, Clara Olausson
Produktion: MELO, www.melo-collective.se

”MELO – Tillhet” – lämplig för särskild undervisningsgrupp och särskola, alla åldrar

2017-10-1013:00-14:10 -14
2017-10-1113:00-14:10 3